Både 2015 och 2016 fick kvitton på att vi är på rätt väg — vi blev bäst i världen på kampanj, film och insamling i både Pollie Awards och Reed Awards, och nominerades i 100-wattaren för vårt arbete med Rädda Barnen.

Vi som jobbar på Reform Act bryr oss om världen  –  och om varandra. Genuint engagemang för de frågor vi arbetar med genomsyrar våra två våningsplan vid Hötorget i Stockholm, och vi tycker både om att göra roliga kampanjer som att ha roligt på jobbet. Vår organisation utvecklas, förändras och växer ständigt. Vanligtvis en sliten fras, men i vårt fall: 100% sant. Vi har kollektivavtal och är cirka 28 personer.

Vi jobbar med engagemangsdriven kommunikation. Det är kommunikation av, för och med människor – med sikte på förändring. Intern såväl som extern. Vi arbetar digitalt och datadrivet och våra projekt och kampanjer ofta är integrerade hela vägen från skärm till torg. 

Vår devis är enkel, och något vi försöker leda i bevis varje dag, året om:

Människor vill engagera sig. Reform Act ser till att det händer.

Just nu söker Reform Act en ny medarbetare!

Digital produktionsledare till Reform Act
Reform Act söker en digital produktionsledare med minst 2 års erfarenhet från tex mediebyrå eller reklambyrå. Du ska älska produktionsledning, ha koll på detaljerna och samtidigt ha överblick över stora produktioner. Du har koll på digitala kanaler och nya produkter och vill ständigt utveckla vårt digitala erbjudande.

Skicka din ansökan till work@reformact.se och döp mailet ”Digital produktionsledare”.

Vill du läsa mer om tjänsten så gå in här: https://medium.com/@reformact/reform-act-söker-digital-produktionsledare-6dd33582dcf4